perjantai 9. lokakuuta 2009

Ostoksia ja kirjoja.

Kahvikupposen äärellä tässä istuksin. Ja on hemmetin hyvää näin raskaan päivän jälkeen (lue: shoppailun, kirjastossa- ja kaupassakäymisen). Nyt on parhaillaan pesukone käynnissä, kohta siis pyykkien ripustamista tiedossa, mutta sitä ennen jaan teidän kanssanne päiviäni sulostuttamaan saapuneet asiat.Ensin käväisin H&M:ssä, mutta sieltä ei tarttunut mukaani mitään. Minun piti ostaa sellaisia glitter-eyelinereitä, mutta siellä ei ollut kuin sinistä ja sinistä en pahemmin meikissä käytä. Joten ne jäivät nyt sitten vähintään toiseen kertaan. 
H&M:n jälkeen hiippailin Seppälään ja sieltä alkoi jo löytyä. 


 


Nuo kaksi pientä ovat Miss Seleneä. En ole koskaan ennen kyseisestä merkistä kuullutkaan, mutta nuo olivat tosi söpöt eivätkä maksaneet kuin 1,95€ per puteli joten toki ne lähtivät mukaan. 
Tuo iso on Wild and Crazyn kynsilakka, numero 198 - Lemon (2,95€). Aivan ihana väri, ainakin tuossa, saa nähdä miten nuo kaikki lakat kynnellä käyttäytyvät. En ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta kyllä uskoisin että tässä tänään joku noista söpöläisistä pääsee ihan testaukseen asti. 

Tuossa on aivan ihanat nuo vihreän sävyt! Ja onhan tuo keltainenkin ihan söpö. Nuo ovat sellaisia metallinhohtoisia, ja tämä piti ostaa sillä joskus minulla oli tällainen vastaava mutta sinisenä ja mielestäni metallonhohtoiset värit ovat aivan valloittavia meikissä. Tämä on merkiltään käsittääkseni Bella Oggi (ennenkuulumaton merkki sekin, minulle siis). Tällä oli hintaa 3,95€. 

Seppälästä riensin Backstreetiin ja kuolasin siellä aikani, mitään en kuitenkaan edes sovittanut. Hyvä minä! Backstreetistä tarvoin jääkalikkana Fredrikinkadun UFFiin ja seuraavanlaiset kotiutuivat kunhan olin ensin kierrellyt koko puljun läpi pariin otteeseen:


 

Tällainen naisten paita, kokoa 36, eli kaventaa täytyy, muuten tuo on ihan hyvä. 6,50€ maksoi, eikä mielestäni kovin paha kun hyväkuntoinen paita kyseessä.


 

Tällainen iiiiiiiiiiihana poncho! Hintaa tuolla oli 10€, mutta sen maksoin mukisematta sillä tuo oli jotain aivan tappavan ihanaa. Ja hyväkuntoinen, tottakai. Mahtavan lämmin tuo on, en malta odottaa että pääsen käyttämään sitä!


 
 
Tuo on mahtava. Ei liian iso eikä liian pieni vaan juurikin sopiva. Se on tarpeeksi pitkä noista lyhyemmistä kohdistakin, jotta kädet mahtuvat kokonaan ponchon alle. 
 
Seuraavaksi suuntana oli kirjasto. 
 
 

Lainasin viisi kirjaa:

Stephen King - Maantievirus matkalla pohjoiseen (Olen lukenut tämän aiemminkin, mutta siitä on jo pari vuotta aikaa ja se oli niin hyvä että oli pakko lainata uudelleen.)


Ritva Fagerström - Yhteyksiä Henkimaailmaan 

Helen Walsh - Lutka

Haamutarinoita


Tess Gerritsen - Luutarha


Aloitin jo lukemaan Haamutarinoita. Eipä se vielä ole saanut minulle pupua pöksyyn, ehkä asia muuttuu iltaa myöten. ;)


Kaupunkiasua en tänään jaksanut kuvata, kun eipä se mitenkään erikoinen ollutkaan (ja muutenkin olin laiska). Sen verran sanottakoon kuitenkin että siihen kuului liituraitainen samettitakki, mustavalkoiset tennarit, siniset revityt farkkuni, valkoinen repaleinen huivini ja luottolaukkuni. Jos lähden tänään vielä kirjastoon, saatan ottaa asusta jopa kuvaa (ja se asu ei siinä tapauksessa tule olemaan sama kuin aiemmin). 


Nyt ilmeisesti Otolla on lettuhimo (ja on kyllä minullakin), joten taidamme nyt lähteä väsäämään niitä. Toivottavasti meillä on mansikkahilloa.

2 kommenttia:

Essikatariina kirjoitti...

Tess Gerritsenin kirjat on ihan älyttömän hyviä!

eimii kirjoitti...

Eli siis tässä tekstissä esittelemäsi paletti.. :D