perjantai 9. lokakuuta 2009

Kynsimistä ja hitusen muutakin.

Olin ahkera ja kävin kirjastoon palauttamassa yhden kirjan sekä käväisin siellä Siwassa kyselemässä pakettini perään. Siellähän se oli ja sieltä sen mukaan nappasin ja se sisälsi seuraavaa (kuten arvelinkin):

 

Joka tyypin kaavakirja. Eikä tuon saapumisessa mennyt kuin pari päivää, pisteet siitä! Selailin tuota ja se jopa ylitti odotukseni. Siellä on ohjeita vaikka mihin (ilman kaavoja) pulmallisiin vaatteisiin: huppariin, housuihin, kellohameeseen.. Mahtavaa! En malta odottaa että pääsen soveltamaan käytännössä! 


Tällaiset vermeet ylläni oli pikku iltakävelylläni:

 

Tuo esittelemäni poncho. Helkkarin lämmin ja mukava päällä! Kannatti pulittaa tuosta se kymppi.
Tuolla alla on Seppälästä ostettu paita mekkona. 
Bootsit jotka sain äidiltäni aikoja sitten. 
Laukku H&M.
Huivi jostakin Forumin pikkuliikkeestä.

Olin myöskin kovin ahkera ja otin kynsistäni vanhat kynsilakat pois. Laitoin sitten uudet lakat tilalle, sitä Wild and Crazyn vihreää.

 

 

Ihan alkajaisiksi sanon, etten ole ikinä ollut maailman paras kynsienlakkaaja, enkä varsinkaan nyt kun oli kiire postaamaan tänne. ;)
Kuvassa siis yksi kerros kyseistä lakkaa. Ei siis kovinkaan peittävää. 

 

Tässä kuvassa on sitten kaksi kerrosta, ja hyvä tulos mielestäni. Mahtavan kirkas väri. Näitä oli vaikka miten montaa muutakin väriä, suosittelen siis lämpimästi. Jokaisen makuun löytyy varmasti jotakin. 

Olen yksinäni täällä valveilla. Ei kivaa, en tykkää valvoa yksin. Voisin melkeinpä mennä pesemään sotamaskin pois ja asettua sipsien ja kahvin kera mukavasti (tai ei niin mukavasti) kuorsaavan Oton viereen lukemaan hetkeksi ennen kuin panen itsekin maata. 

Tai ehkä sittenkin pienoinen blogikierros ensin... Mikäs kiire tässä vielä... 
 

Ei kommentteja: