perjantai 9. lokakuuta 2009

Outo tekstiviesti.

Olen ehkä aikaani jäljessä tai sitten muuten vain kokematon tms, mutta hämmästyin suuresti kun sain MyPackilta tekstiviestin että minulle on saapunut yksi lähetys läheiseen Siwaan. Kyseisessä viestissä luki myös että voin noutaa lähetyksen Siwan aukioloaikoina. 
Olen tottunut siihen että paketti tulee joko kotiin (eli on niin pieni että mahtuu postiluukusta) tai saapuu tuohon läheiseen postiin. Kyllä minä tiedän, että nykyisin esim. R-Kioskeilta tai juurikin Siwoista saa tilaamiaan paketteja, mutta kummastuttaa lähinnä se että tuossa tekstarissa ei lukenut mitään sen tarkempaa infoa, vain se että lähetys saapunut ja sen voi noutaa. 
Kyselin asiasta itseäni viisaammalta (eli äidiltäni) ja hän kehotti käymään Siwassa ja kysäisemään. Tutkin nettiä ja sain selville että MyPack-niminen kuljetusfirma on olemassa ja että he toimittavat lähetykset nopeasti lähimpään noutopisteeseen - ja paskat. Tuo kyseinen Siwa on noin kilometrin päässä meiltä, ja tässä on lähempänä posti ja R-Kioski ainakin. Ärrä sijaitsee meitä vastapäätä kadun toisella puolen ja posti parin sadan metrin päässä. 


No mutta, ei auta itku markkinoilla. Kahvi naamariin ja sitten ilmeisestikin kirjaston kautta Siwaan. Tarkempaa tilanneraporttia kyseisen reissun jälkeen.

Ei kommentteja: