lauantai 10. lokakuuta 2009

Vierailu ohi, vihdoin.

Heti ensimmäiseksi sanon että kyseisissä ihmisissä ei todellakaan ole mitään vikaa, itse olen vain erittäin laiskalla päällä tänään. En oikein jaksaisi mitään, haluaisin vain käpertyä itseeni ja tehdä sitä mikä itsestä tuntuu kivalta. Tosin sekään ei ihan tasan käy päinsä, sillä se mitä haluaisin on shoppailu mutta ei ole varaa. :D Eipä siinä, minä selviän. Kaavakirja pelastaa. <3 Ainoa mitä on pakko ostaa on kankaat jos meinaan että kaavakirja pelastaa minut tuhottomalta rahankäytöltä. Mutta ei mikään kiire, kerkeän mainiosti myöhemminkin kangaskauppaan, jos vaikka pyhittäisin tämän päivän jumittamiselle. Ainakin noin pääpiirteissään. 


Kaveri kertoi erään luotettavan nettisivuston ja menin sinne katselemaan. Ja tottakai olisi pakko saada seuraavia:


 
 
 
 
 
 
 

Nuo ovat Multi Use Mineral Colorseja MAD Mineralsilta. En jaksanut kyseisten värien nimiä laittaa tuohon, sillä ne näkee hyvin selkeästi sieltä sivustolta jos suinkin haluaa vilkaista. :) Keksin jo vaikka millaisia meikkejä mitä noilla namusilla saisi tehtyä... Täytyy vain malttaa siihen asti että olen taas varoissani. 


Ehkäpä tämä haaveilu nyt riittää, voin tehdä jotain tähdellisempääkin kuin kuolailla nettikaupoissa. (Ja sen kun näkisi...)

Ei kommentteja: