lauantai 10. lokakuuta 2009

Hiustenvärjäystä. Pikaista sellaista.

Aamusella olin jo menossa suihkuun kun sain päähäni värjätä hiukset. Ei kuitenkaan ollut aikaa mihinkään erittäin huolellisiin värjäyssessioihin eikä väriäkään olisi ollut tarpeeksi, joten otin erään pinkkivioletin jämävärin ja hutaisin sen päähäni. Lähinnä päälaelle että mahdollisimman paljon juurikasvua sai peittoon. 



Kyllä tuosta jonkin verran näkee. Jos ei muuta niin sen värin ja sen että se todellakin on lätkitty tuonne erittäin huolimattomasti. 

 

Ja siinä hiukset kuivina. Kyllä sitä väriä tuonne kuitenkin ihan mukavasti tuli, sen verran että ei siellä mitään ammottavia vaaleita aukkoja näy ja hiukset näyttävät taas ihan edustuskelpoisilta. Ja sellaiset niiden on ihan mukava ollakin, sillä kahden kieppeillä Oton isä ainakin tulee meille kahvittelemaan. On ehkä ilkeää sanoa, mutten kyllä yhtään jaksaisi. Mieluummin istuisin mukavasti sohvalla tai sängyllä ja lukisin hyvää kirjaa ja vetelisin kahvia. En ole ollenkaan seurallisella tuulella juuri nyt. Mutta pakko se kai on, kun kerran on sovittu, en minä täältä voi minnekään evakkoonkaan lähteä. :D 


Ehkä menen syömään lettuja kaikessa rauhassa kun kummatkin lapset simahtivat päiväunille. <3

2 kommenttia:

Miranda kirjoitti...

Ihanan väriset hiukset :)

Moira Hermione kirjoitti...

Miranda: Kiitos! :)